Sjokolademousse uten høyt blodsukker
- Stine
- 13. apr. 2024
- 1 min lesing
Oppdatert: 16. apr. 2024
Denne oppskriften demper søtsuget mitt uten at det går på bekostning av blodsukkeret. Det er veldig individuelt hva som er et normalt blodsukker for meg, og hva som er et normalt blodsukker for deg. Men diabetesfordundet sier at en person med diabetes bør ha et blodsukker under 10 mmol/l to timer etter et måltid.
Med denne oppskriften holder jeg meg under 7 mmol/l etter to timer.

Ingredienser:
150 g cottage cheese (valgfritt om du velger original eller mager)
20 g Sukrin sirup eller Sukrin gold
20 g bakekako (ønsker du mer proteiner kan du bytte ut kakao med sjokoladeproteinpulver)
1 klype salt
Valgfrie frosne eller ferske bær
Slik gjør du:
Ha cottage cheese, Sukrin sirup, kakao og salt i en blender og mix sammen. Mix i minimum 1 minutt for at den skal bli fluffy.
Ha moussen i en skål og topp med valgfrie bær.
Comments